сряда, 6 октомври 2010 г.

Dominatrix ArmitaЕкстравагантният й външен вид съвсем не е карнавална премяна или шоу униформа. Японката Mistress Аmrita е една от най-търсените доминатрикс в света. За непосветените според речниците това е "жена, която играе садомазохистична роля на тотална доминация и дисциплина". Истинска господарка, която подчинява безпрекословно мъжете. Тя заповядва на "робите" си какво да правят, унижава ги с думи, пляска ги с камшик, връзва ги и ги наказва с цял арсенал от техники, ако им хрумне да се разбунтуват. Не става въпрос обаче за психотрилър, а за договорена предварително еротична игра, в която и двамата участници са напълно наясно с условията и са поставили предварително лимит върху импровизацията. Една-единствена уточнена в началото дума от страна на "роба" прекъсва сценария. До това обаче рядко се стига, защото Амрита е професионалистка с международна слава сред любителите на силни усещания встрани от традиционната еротика. И досега има хора, които смятат подобни практики за перверзия, но славата им в западния свят бързо расте. Дотолкова, че Амрита е една от звездите на официално подкрепяния от каталонското кметство Фестивал на еротичното кино в Барселона FICEB.

Една от най-критикуваните и възбуждащи сцени в последния филм на Стеанли Кубрик, Широко затворени очи, е именно гигантска тайна оргия. Разбира се, в живота подобна церемония е доста комплицирана, но и самата Амрита твърди, че понякога реалността надхвърля фантазията. Половин година японската доминатрикс живее в Токио, останалата половина обикаля света. Клиентите й се редят на опашка и дълго чакат "сесия" с господарката си. В същото време при подобен вид игра до физически сексуален контакт почти никога не се стига. Освен професията си, с която се гордее, Амрита пее и уърлд мюзик на японски.
За още инфо - http://www.mistressamrita.com/


Какво е за теб садомазото?
Част от секса. Уговорка, в която двама или повече човека си обясняват кой какво иска и се опитват да се възбудят. Има подразделения - ексхибиционизъм, фетишизъм и т.н. Много хора практикуват нещо като садомазохизъм в интимния си живот. На практика у всеки човек са заложени и двете страни - и властващата, и подчинителната. Има хора, които доминират в работата си - шеф на компания или собственик на адвокатски бюфет, да речем. А у дома може и да са мили съпрузи. Ето аз например съм властна в работата си, още повече, че затова ми плащат, а в личния си живот съм, да кажем, "нормална". Но в същото време изпитвам удоволствие от професията си. Понякога използвам някои елементи и с гаджето си. Дори започнах със садомазото в личния си живот преди години. Тогава още не знаех нищо. Приятелят ми предложи да играем на господарка и роб. Справих се супер и изпитах голямо удоволствие. Това бе началото на кариерата ми.

На твой терен преобръщаш вечното клише за силен и слаб пол.
Вечната борба между половете използваме като игра, не в реалния живот. Много мъже искат да се скараме по време на една сесия и аз да ги набия.

Отдушник ли е подобна еротична игра?
Тя е терапия за мозъка, премахва стреса, отпуска хората със силна сексуална фантазия, която може би мислят, че никога няма да стане реалност. А ние можем да го постигнем. Когато човек освободи съзнанието си, премахне табутата и реши истински да изживее своята сексуалност, това помага и на цялостното му възприятие за самия себе си. Говоря и за мъжете, и за жените.

Създала ли си си нещо като профил на клиент - професия, възраст, социално положение...
Най-често срещаната възраст е 40 - 55 години, понякога 20-годишни момчета, има и дядовци на 75 или 80 г. Възрастта няма значение, освен естествените физиологически ограничения. В разговори с клиенти ги разпитвам как са започнали да се интересуват от садомазо. В повечето случаи ми казват, че си спомнят такива фантазии още от детството, когато не са имали никаква представа за садомазото. Доста доминиращи в работата си мъже имат нужда от баланс. Контролират много хора и затова после искат да се чувстват контролирани.

Налага ли ти се да обясняваш разликата с проститутка?
Въобще не ме притеснява. Разликата е в това, че проститутките правят секс с клиентите, а повечето доминатрикс не стигаме до това. Всичко се разиграва на границата между фантазията и реалността.

Какво отказваш да правиш?
Някои хора имат много екстремни фантазии. Казват ми: "Ще ми пръснеш ли топките?" Отговарям ОК!, но после естествено не го правя. Заплашвам ги, приближавам се, замахвам и уж пропускам целта. Напълно съм наясно, че когато човек е силно възбуден, може да поиска нещо, което ще му навреди на здравето, но нали аз съм в сцената със здрав разум и трябва да контролирам какво става. Не обичам да виждам и кръв, а има хора, които изпитват удоволствие да бъдат порязвани с нож например. Обаче не искам аз или някой от "робите" ми да се инфектира с нещо. Категорично отказвам да правя секс с клиентите си, макар някои да очакват. Като изключим силното нараняване, съм съгласна на най-различни игри и давам най-доброто от себе си.

Оказвала ли си се в опасна ситуация сама с клиент?
Случва се да дойде някой откачен, но съм достатъчно опитна, за да се справя с положението. Първото в екстремна ситуация е да се опиташ да го успокоиш. Почти винаги успявам. Ако обаче стане много напечено, трябва да се обадиш на някого. Веднъж клиент не ме беше предупредил, че страда от епилепсия. По средата на сеанса изпадна в пристъп, разтрепери се и изпули очи. В първия момент бях шокирана, но бързо се сетих, че е болен. Посъветвах го непременно да казва друг път на господарката си.

Семейството ти как приема традиционната ти професия?
Разбират ме. Имам фенове на петте континента. Нека не прозвучи като хвалба, но доста хора с нетърпение очакват визитата на Мистрес Амрита в тяхната държава. Горда съм, че мога да превръщам фантазиите им в реалност и мисля, че и семейството ми се гордее с мен.

Има ли разлики във възприемането на садомазото по света?
В някой развити европейски страни като Германия, Холандия, Англия, Швейцария го приемат най-добре. Не че всички го разбират, все още е ъндърграунд, но все повече излиза на повърхността. В Италия, Испания, арабските страни процентът на хората, които познават и приемат този вид практика, е далеч по-малък. Япония е някъде по средата. Ако наблюдавате модните ревюта и бутиковите модели, ще видите, че има все повече садомазо елементи.

Как се отнасят медиите към садомазото?
Повечето предпочитат да показват крайности, пускат възбуждащи или шокиращи статии, за да привличат вниманието. Но все повече стават материалите, написани от хора, които разбират за какво става въпрос или най-малкото не страдат от прекалени предразсъдъци.

Какво мислиш за секс сцените в Eyes Wide Shut?Сигурна съм, че има подобни тайни партита. Строго секретни купони, забранени за външни лица. Та нали в това е тръпката!

Добре ли печелиш от работата си?Печеля по-малко от това, което хората си представят, но съм напълно доволна. Нямам шеф, мениджър или агенция, работя самостоятелно. Имам вълнуващ живот, пътувам, срещам постоянно нови хора. Мога да си позволя всичко това и дори да спестявам.

А ако една жена реши да се занимава с подобно нещо, какво би я посъветвала?
Ако една жена иска да бъде доминатрикс просто заради парите, няма да стане. Мнозина бъркат понятията. Дай сега да бием хората, толкова е лесно! Да де, ама това е много далеч от истината. Трябва да имаш афинитет към този вид игра, за да разгадаваш клиента и да отгатваш какво иска от теб. А ако една жена психически не е подготвена и вътрешно не приема подобна сексуалност, стресът ще я довърши бързо. Трябва да обичаш садомазото, за да го упражняваш и като работа.


източник:
Списание "ЕВА"

Няма коментари:

Публикуване на коментар