понеделник, 29 март 2010 г.

Онлайн БДСМ

Както вече ви казах - трудно е да срещнеш Домина в България . Точно за това , за да заситя "глада" за подчинение се отдадох на така нареченото онлайн робство ( online slavery) . Вероятно ви звучи смешно , но ако срещнете подходяща Домина може наистина да научите нещо ново , да се почувствате като истински роб и да задоволите вашата Господарка дори и без реален контакт.
В България отново сме назад и в тази част и тук едва ли ще намерите подходяща дама , на която да служите виртуално. За това трябва да знаете английски за да можете да си говорите спокойно с вашата бъдеща Господарка. Другото от което имате нужда са уеб камера , дигитален фотоапарат (може и с телефон ) и желателно е и микрофон. От тук нататък всичко зависи от въображението на вашата Господарка и от вашите "граници" (това , което бихте направили и това , което не бихте) . Сайтове , които бих ви препоръчал - форума на GetDare и CollarMe . В първия сайт всички са ориентирани предимно към онлайн БДСМ-а . Вторият е сериозен БДСМ портал , там просто търсете Домина с ключови думи "online slave" , "cam slave" , "online play" и тн. Имайте едно в предвид , че понякога има мъже , представящи се за жени , които ще искат да ви доминират . За това препоръчвам по някакъв начин да накарате бъдещата ви онлайн Господарка да докаже самоличността ви.
Някои ще искат да им платите "tribute" ( такса ) за да бъдат ваши Господарки. Препоръчвам ви да ги избягвате.
В някои от следващите ми постове очаквайте информация за моите онлайн преживявания :) Пожелавам ви късмет в търсенето !

1 коментар:

  1. Попадал ли си в България на домина, която да знае какво прави, дори и да е проститутка, която го играе строга господарка?

    ОтговорИзтриване