петък, 12 февруари 2010 г.

Mistress Linda - една истинска про Домина


Както вече вероятно знаете да намерите Домина в България е доста трудно , поради факта че тези жени са адски малко , а подчинените мъже сме много. Така , че някои от нас прибягват до услугите на про Домини . Какво всъщност е про Домина ? Това е жена, изпълняваща доминиращата роля като платена BDSM услуга, която не включва секс. Последната част е много важна ! Про Домините не са проститутки , те са опитни доминиращи жени , които знаят какво правят .
Днес ще ви представя Мистрес Линда - единствената Про Домина в България , за която съм чувал и с която съм имал честта да разговарям .


“Господарке, желая да ви служа покорно. Например да ви реша, но ви оскубвам, и вие с четката за коса ми давате добро наказание по дупето”

“Бих желал да ми покажеш колко си строга и безмилостна, как не ставам за нищо друго, освен да ме тъпчеш, унижаваш, връзваш”

“Изритай ме така, че да се превия от болка. След това веднага ми хвани тестисите и ги дърпай силно, все едно, че искаш да ги откъснеш.”

Това са най-невинните желания от писмата, които ежедневно получава Мистрес Линда. Друго не можем да публикуваме от съображения за приличие.
Облечената в черни кожени дрехи и размахваща бич дама се слави като единствената професионална строга господарка у нас. Според познавачи няма реална конкуренция в садо-мазо, фетиш и нестандартния секс. Освен български клиенти обслужва жители на Македония, Румъния, Кипър и Гърция.

*Господарке Линда, вие не сте типична жрица на любовта. Каква е вашата професионална категория?
- Професионална Домина, категория, която е много популярна и развита на Запад.

*Самостоятелна ли сте или работите със сутеньор?
- Никога не съм имала сутеньор.

*Как се насочихте към този занаят?
- Aз съм доминантна личност и като характер, и като даденост. Доставя ми удоволствие да властвам над мъжете, да бъда Господарка. През лятото на 2001 година по интернет се запознах с един фен на страп он секс (секс с пенис колан - бел. ред.). Той ме запали за идеята, даде ми да чета материали и да гледам филми на тази тема. Купи ми атрибути и ми направи първия сайт. Така започнах...

*Къде осъществявате сеансите?
- В апартамента си. Този бизнес все още не е законен у нас, ето защо не мога да си оборудвам садо-мазо студио, както е в другите страни.

*С какво се занимавахте преди това?
- Работила съм в представителство на чужда фирма в София.

*Образованието ви какво е?
- Полувисше.

*Как се отнасят близките ви към професионалните ви занимания?
- Разведена съм отдавна. Имам голям син, които знае за моите занимания.

*Бихте ли описали стандартния си ден?
- Имам 2 или 3 сеанса. Прекарвам и доста време в интернет. Освен имейлите, на които отговарям, гледам нови филми и сайтове със садо-мазо насоченост, участвам в различни наши и международни форуми и дискусии.

*Разполагате с огромен садо-мазо арсенал. Откъде купувате тези атрибути - от български сексшопове или от чужбина?
- Oт Extreme Restaints - USA

*Какви са клиентите ви?
- От моя почти 8-годишен професионален опит мога да кажа следното: мъжете, които идват на сеанси при мен, са си съвсем нормални - със семейства, жени и сексуален живот. Повечето от тях са доминанти в професията, на ръководни постове, с много отговорности. По тази причина от време на време имат нужда да бъдат балансирани, като бъдат поставени в подчинено положение, т. е. “от другата страна на камшика”. Повечето ми клиенти са постоянни и идват от години. Всеки има различни нестандартни, мазо или фетиш желания.

*Личен роб имате ли?
- Не, и нямам нужда от такъв. Но кандидати за лични роби и слуги има много....

*Извън професионалния какъв тип секс практикувате?
- Фетиш секс

*Позволявате ли си нежност към партньора?
- Зависи...

*Вашето послание към мъжете?
-Не се страхувайте от мислите, желанията и фетишите си! Изживейте мечтите и фантазиите си! Изпитайте и болката, и насладата, и екстаза!

*Вашият девиз ?
-WOMEN OVER men !!!Списание Tема 2007Ако искате да се свържете с Мистрес Линда посетете сайта й - http://www.mrs-linda.com .

ps . Ако има други български про Домини , които искат да бъдат представени в този блог да пишат в Контакт Формата или да оставят коментар .

1 коментар: