вторник, 17 юни 2014 г.

Господарката Бети от София

Платена Господарка от София.

Тя е секси и садистична. Харесва да унижава и измъчва мъже. . Както самата тя казва : Обичам да ритам слабини,чукам дупета,плюя по лице и тяло,да ги напишквам,горя с цигари,пробождам с игли,слагам катетри,да ги преобличам като мои курви и да ги чукам с разнообразните ми пенис колани и вибратори.... За повече информация 0877828817







12 коментара:

  1. Господарката е уникална по рода си.
    И въпросът е, че не парите са водещото, а тръпката и изживяването. Тя е лайфстайл домина и като начин на живот. БДСМ игрите са нейно хоби и страст. От скоро е на пазара, но само защото досега го е правило за удоволствие, оборудването и е страхотно, както и специалната стая за мъчения. Наистина както е в обявата всичко е черно и на тъмен фон, само като влезеш и настръхваш знаейки какво чака роба. Досега не бях изпитвал нещо подобно, а съм ходил и при други господарки в България. Визията и е убийствена, речника, подхода, всичко в нея крещи за про домина с голям опит и самочувствие. Аз лично се чувствах като премазан с танк и в същото време крайно възбуден и щастлив. И да добавя, няма табута и граници, всичко зависи от вас докъде се простират фатнзиите ти и докъде си готов да стигнеш...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. и да добавя само, че актуалния телефона от доста време всъщност е 0877 879 151

      Ако сте истински роби по призвание непременно ви я препоръчвам, тя просто ще взриви вашия свят. Да не говорим, че ако ви хареса и види потенциал у вас, то ще има и много приятни изненади.... :)

      Изтриване
    2. актуален ли е още номера и занимава ли се още?

      Изтриване
  2. nai-krasivata i sudistichna Gospodarka!Golqm profesionalizum i dostoino za uvajenie otnoshenie.Ne moga da povqrvam,che i v BG ima tolkova mlada i jestoka fenimiska.Dulbok poklon i respekt za vas Gospodarke na sushnosta mi!

    ОтговорИзтриване
  3. 0876571838 tova i e noviq nomer

    ОтговорИзтриване
  4. Много я бива. Докато ме чукаше с пенис коланчето пъшках като по филмите, не защото се преструвах, а защото ми беше хем хубаво, хем .... трудно. После се преоблече с една къса суперсекси бяла рокличка, а отдолу беше с едни прозрачни гащички и ми седна на лицето. Е никога не съм знаел, че това може толкова много да ме възбуди.
    В неделите има промоция ;) Жалко, че тогава трудно можеш да се доредиш.

    ОтговорИзтриване
  5. Има голям проблем с комуникацията, прави уговорки и след това си изключва телефона. Направи го с мен и още трима познати. Никой няма представа за причината. Малко е загуба на време, реално не съм чувал за никого, който със сигурност е бил при нея.

    ОтговорИзтриване
  6. Уникална е човече уникална

    ОтговорИзтриване
  7. Дали работи тази дама?

    ОтговорИзтриване
  8. Работи ли още дайте телефон

    ОтговорИзтриване