събота, 17 май 2014 г.

Господарката А.

Днес ще Ви представя Господарката А. Тя е интелигентна и властна българска дама, която обожава да доминира своя партньор.


От колко време се занимавате с БДСМ ?


Занимавам се с БДСМ от около 6-7 години. Аз винаги съм била властна и доминираща натура, но да си призная никога дотогава не съм си мислила, че мога да властвам над някой мъж. За хората от моето поколение това бе истинско табу. Но се случи така, че се запознах с един младеж, който бе миловиден и нежен и притежаваше женска деликатност. Неговата пасивност пък провокира агресивната ми натура и постепенно стана така, че започнах да го доминирам в сексуален план. Това означава, че прониквах в ануса му с всякакви подходящи за това предмети. С течение на времето разбрах, че той има мазохистични наклонности и афинитет към болката. От своя страна аз разбрах, че притежавам склонност към садизъм и така се оказа, че ние се допълваме идеално. Бих казала, че ние с него живеем в перфектна симбиоза. След време поръчах да ми изработят изкуствен фалос от дърво, който да мога да пристягам към тялото си за по-голямо удобство. Така удоволствието от доминацията ми се увеличи значително, можех да употребявам повече сила, а ръцете ми бяха свободни да го налагам с моите бичове или да му дърпам косата.

Какви са Вашите фетиши?


Не бих казала, че имам някакви особени фетиши. За мен по-важна е насладата от собственото ми господство, от това, че мога да доминирам тотално подчинения ми мъж, изливайки върху него цялата си енергия и сила. Невероятно е удоволствието от това да владея изцяло ситуацията, да го контролирам напълно и да правя с него всичко, което си пожелая. За мен е най-важно той да ми се подчинява безрезервно, да приема безропотно всички мои експерименти и манипулации, за да мога да се насладя напълно на своята доминация.


И за завършек какво бихте предали на всички роби четящи сайта ? 


На всички подчинени мъже бих искала да пожелая да си намерят истинска Домина, която да господства над тях без никакви задръжки и сантименти. Едва тогава ще разберат какво е да се намират в ръцете на една разярена тигрица, едва тогава те ще усетят удоволствието от женската доминация!

Всички нейни видеа може да гледате тук


Няма коментари:

Публикуване на коментар