неделя, 13 февруари 2011 г.

BDSM Party в град Варна



Нов тип забавление набира популярност сред жителите на морската столица – партита с демонстрации на техники от популярния в порноиндустрията жанр BDSM (Bondage- Робство, Domination- Господство, Sadism- Садизъм, Masochism- Мазохизъм).
Демонстрациите включват типичните за този вид сексуално изразяване фетиши като завързвания с въжета и белезници, бой с камшици, използване на различни уреди за мъчение и др. Участниците в представленията са групи доброволци, контактуващи в специални форуми в интернет. Това разказа пред VarnaNews една от участничките в демонстрациите, която е и модератор на един от варненските BDSM форуми.
Шоуто се предлага напълно безплатно от страна на участниците в садо-мазо игрите. По-голямата част от тях нямат притеснение от контакта с останалите посетители на заведението, в което се правят демонстрациите.
Като цяло избираме по-непопулярни клубове. Там правим демонстрации, като нямаме нищо против в тях да се включват и останалите посетители на даденото заведение, разказва младата дама, пожелала анонимност. Шоуто не включва сексуален акт между участниците, уточнява тя. След представлението обаче по-голямата част от феновете на BDSM техниките продължават с “демонстрациите” на по- уединени места, разкри нашата събеседничка.
Цялото шоу се организира в ръководения от нея форум. Обикновено в него вземали участие между 10 и 20 души с различен социален статус.  Традиционно се събирала група от около 15 души, като по-голямата част от тях са вид ексхибиционисти. За една демонстрация идвали хора от цяла България.
Любителите на нестандартните забавления предпочитали няколко заведения в центъра на града. В началото представленията били предназначени само за предварително заявилите участие в BDSM игрите, но впоследствие в тях непринудено се включват все повече хора и така се стига до идеята за организирането на подобен вид партита във Варна.
"Лично аз нямам нищо против. Заведението не е обвързано по никакъв начин с тези шоупрограми. Самите участници идват като клиенти и си заплащат консумацията. Освен това техните садо-мазо игри предизвикват голям интерес у останалата клиентела", споделя пред VarnaNews барман в едно от заведенията, където се провеждат демонстрациите. Той няма притеснения или съмнения, че в обслужвания от него клуб се върши нещо нередно.
Редно или не, подобни интереси и прояви набират все по-голяма популярност и излизат на светло в родното общество. Ако не сте любители на нестандартните гледки, по-добре не ходете за по чаша бира из ъндърграундклубовете на нощна Варна. От друга страна, ако пошляпването Ви допада, именно морската столица е мястото, където свободно можете да развихрите фантазиите си и дори да ги превърнете в реалност.

3 коментара:

  1. Няма нищо лошо в това да има такива места където любителите на садо-мазо да задоволяват нуждите си!

    ОтговорИзтриване
  2. Интересно и къде е този / това място?

    ОтговорИзтриване
  3. И такива партита правят ли се още във Варна? И ако да къде?

    ОтговорИзтриване