вторник, 20 юли 2010 г.

Писинг


Какво означава писинг?




Този тип сексуална игра се нарича още "златната страст". Писингът също принадлежи към фетишите и представлява сексуална възбуда и удовлетворение, свързано с акта на уриниране. Има много разновидности на писинга, например: едновременно уриниране на двамата партньори; едновременно уриниране на двамата партньори, при което те си държат гениталиите, или най-често са се хванали за пенисите, допрели са вагините си, или пениса уринира около вагината и вътре в нея; писинг, при който единият партньор е зад гърба на другия, като държейки му члена, го изчаква, докато другият уринира; писинг, при който единият партньор опикава тялото на другият; наблюдава се и взаимно опикаване; друга форма е писингът, при който първо единият партньор уринира в устата на другия, а после си сменят позициите и т.н. Т.е. налице може да бъде всяко едно съчетание, при което има уриниране, което води до сексуална възбуда. Когато се практикува, не трябва да се забравя, че това също може да доведе до заразяване с различни болести, които единият партньор предава на другият, чрез бактерии, гъби, вируси, паразити, които се съдържат в неговата урина. Ето защо, се препоръчва, практикуването на този фетиш, да става само при сигурен партньор.

Източник http://www.bg-sexologia.info

Ако се интересувате от писинг свържете се с мен

понеделник, 19 юли 2010 г.

Страп он секс




Strap on sex е едно наистина невероятно изживяване както и за мъжа, така и за жената и няма нищо общо с хомосексуализма. Никой от моите партньори не би допуснал да го чука мъж. По същите причини гей не е идвал на сеанс при мен.
Strap on се нарича още "Смяна на ролите в секса" - жената е активната, водещата страна, тя контролира акта и партньора си. Това страшно много ме кефи, тъй като и като даденост, и като сексуалност ми харесва и допада аз да доминирам, аз да чукам мъжа и да го обладавам по този начин. Това е висша форма на femdom.
Има техники за предварителна подготовка на едно "девствено дупе". Не бива да има болка или неприятни усещания, а само удоволствие и наслада. За целта се започва с пръсти, после с вибратор и разширител. Задължително се ползва гел за анален секс, който има отпускащо действие. Към пенис колана се пристъпва, когато партньора е готов за него. Много е важно мъжа да се отпусне физически и психически, за да изпита истинска наслада. Fisting се прави по същия начин, но с ръка и ръкавица. Необходима е по дълга предварителна подготовка и повече гел. В един сеанс могат да се съчетават strap on s fisting. Има различни пози и начини да се достигне до оргазъм. Някои мои партньори свършват сами докато ги чукам с колана или с ръка, без да имат нужда от ръчна стимулация. Такъв секс и такъв екстаз на неописуеми - не могат да се разкажат, трябва да се изживеят!

P.S. Strap on sex и fisting могат да се практикуват и самостоятелно като перверзни анални забавления, и като част от садо мазо сеанс в hard вариант с бичуване, унижения, crosdressing (преобличане като жена), forced feminization (насилстевена феминизация) и dildo rape (изнасилване).

Автор Mistress Linda

Ако сте жена , която иска да пробва страп он свържете се с мен или пишете на емейл kinkyslvboi @ yahoo . com

неделя, 4 юли 2010 г.

Разврат

Обществото винаги е било лицемерно. То налага норми на поведение, които сами не спазва, щом щорите са спуснати. И на всички ни е ясно това. Често се чуват приказките, че едно време хората не са били такива курвари, че напоследък мъжете били изпедерастяли, че едно време младите са били свенливи и пазещи честта си, а след женитбата – верни до гроб, че и след това.

Обаче така ли е било?

Твърдо не. И то не само в Содом и Гомор. Никъде не е било така.

Давам за пример Древна Елада. Там еднополовият секс е почитан изключително високо, докато нормалния е бил по-скоро основно за разплод. В еротичното изкуство на елините (скулптури, фрески и др.) най-често е изобразявана т.нар. днес шведска тройка, изобилстват и хомосексуални актове. Елините са приемали секса като вид игра, в която оргазмът не е крайната цел, а е просто завършекът. Научили са се да откриват красотата на голотата, красотата на секса. Приемали са половия акт за изкуство – трябва да се прави с въображение, себеотдаване, експериментиране, без никакви граници.

В Рим са възникнали думите "Доминус" и "Домина" - двамата господари на дома. С превръщането на Рим в казармена нация е настъпилои патриархализирането на обществото и този тип удоволствия са се превърнали в табу. Но когато работата за деня привърши идва времето на оргиите – разбиване на табутата, удовлетворяване на страстите – общо взето – кой не би искал да присъства поне веднъж на подобно нещо?

Идва времето на табутата, развратът и удоволствията.


С идването на католицизма тези неща са изчезнали, защото оргиите са се приемали за вещерски сабати, и наказанието е било изгаряне на кладата. Има един случай за папа, май Инокентий 7, който 1 година след като става папа има 58 деца, макар че е дал обет за целомъдрие. А хората от аристокрацията с придворните са правели какво ли не, да не говорим за знатните жени, които са получавали колкото рицари си искат - а знатни жени малко, рицари много.

И това е само кратко обобщение. Разврат винаги е съществувал, съществува и ще съществува и благодарете с цяло сърце за това. Аз също си имам морални граници – никога не искам да наранявам по какъвто и да е начин, не искам да нарушавам свободната воля. Всичко друго е нормално и не може да бъде съдено.

автор на текста е едно невероятно Доминиращо момиче , четящо блога .