четвъртък, 13 май 2010 г.

Фетиш към носено дамско бельо II


Днес ще ви представя Галя . Тя е на 23 години от град Шумен . Както сами можете да видите - тя изглежда невероятно ! Момичето предлага носено от нея бельо . Можете да си поръчате да е носено повече от 24 часа . Предлага голям избор от артикули - прашки , боксерки , бикини , обувки и чорапогащници носени от нея.




Цените започват от 30 лева , а доставката става с куриер . За повече информация пишете и́на адрес kupipra6kata@abv.bg или просто следете нейния сайт - http://www.kupipra6ka.blogspot.com ( още е в процес на разработка , но скоро ще е напълно функционален)

Ако вече сте купували от бельото и́ - може да се похвалите с коментар ;)

А ако имате информация за други жени в България , които биха предлагат подобни услуги - пишете ми за да ги представя в блога.

Строга господарка от София




Представям ви платена строга господарка от София .
Ето какво отговори тя на моите въпроси :


От колко време сте про Домина ? Какво е за Вас - БДСМ ?

От колко време съм домина мисля , че от 6-7г . Любител съм на изтънчените удоволствия с повече фантазия, въображение, а защо не и сценарий предварително подготвен от клиента.Разбирате ли, всеки си има собствена идея по какъв точно начин да се процедира ,свой индивидуален свят, а това е безкрайно интересно.Получава се забавна игра, в която целта е всички да сме доволни. Ползването на атрибути и дрехи за определената роля прави нещата още по-вълнуващи.Това отговаря и на въпроса какво е за мен БДСМ - просто игра, по-различна от останалите. Аз обичам стандартния секс, размяната на ролите, била съм и покорна робиня, но най-добре се получава т.е. справям се най-добре в ролята на строга господарка, от това клиентите остават най-доволни при мене


Къде провеждате вашите сеанси ? С какви атрибути разполагате ?

Сеансите стават в дискретна скромна частна квартира. Пенис-колани, дилда и вибратори влизат в действие при мен , както и масажи , фут-фетиш,.Асистентка завършила борба класическа за тези любители, трамплинг, камшици и др.Нямам нещо любимо конкретно, унижения най-различни, дори на обществени места са се случвали, третиране на роба като прислуга, или куче за доста продължителен период.


Какво е мнението Ви за БДСМ сцената в България ?

В България има много почитатели на БДСМ, или може би аз попадам все на такива, лошо няма забавляваме се в рамките на приятното и докато ни е приятно, превърне ли се в досада и скука няма смисъл.

Вашият съвет към робите ?

На робите мога да кажа - всичко е до настроение ,насила хубост не става и от всяко дърво свирка не става, така и от всяка жена домина не става.Харесваме някого и започваме да си фантазираме и го виждаме във всевъзможни роли, БЪДЕТЕ РЕАЛИСТИ, вижте човека, а не само предпочитанията му.

Бихте ли имали личен роб ?

Дали бих имала личен роб, ДА най-вече личен постоянен ,тъй като не обичам да сменям, естествено би трябвало да има привличане и да се харесаме, а защо не и любов!Разнообразието не ми е фикс-идея, нито желанието да притежавам .

Коя част от БДСМ никога не бихте практикували ?

Какво не бих правила, ами не бих правила неща ,които психически ,или физически биха увредили някого, за мен е важно клиента да се чувства комфортно и спокойно при мен, да усеща че е в сигурни ръце.Щом сеанса свърши,трябва да можем отново да се върнем към нормалното състояние, и крехкия душевен и психически баланс отново да бъде възстановен.

Какво ще кажете за финал ?


Бъдете жизнени и здрави! Не се поддавайте на прищявките на живота, мир!



тази жена предлага и други услуги за повече информация натиснете тук
а тук можете да видите нейната БДСМ галерия